Prezes KDPW i KDPW_CCP z tytułem Menedżera Roku 2022

Maciej Trybuchowski, prezes KDPW i KDPW_CCP, został wyróżniony tytułem Menedżera Roku 2022 magazynu Home & Market za otwartość we wdrażaniu nowoczesnych rozwiązań technologicznych w usługach dla klientów na rynku kapitałowym.

Grupa KDPW od kilku lat realizuje strategię, w której szczególny nacisk kładzie na oferowanie rynkowi finansowemu usług opartych o nowoczesne technologie.

„Wśród wyróżnionych w plebiscycie znaleźli się przedstawiciele różnych sektorów gospodarki. Reprezentują różne szkoły zarządzania, różne były ich ścieżki zawodowe, proces edukacji. To, co ich łączy, to stawianie na pierwszym planie potrzeb klienta i podążanie za zmieniającymi się trendami i okolicznościami rynkowymi. Zarządzane przez obecnych na liście firmy świetnie radzą sobie na rynku, wyznaczają trendy i dostarczają swoim partnerom biznesowym najlepsze z możliwych rozwiązania” – podsumowuje ranking redakcja Home& Market.

Szef spółek Grupy KDPW doceniony został także w ubiegłym roku, gdy tytuł Menedżera Roku otrzymał za regularne wprowadzanie usług i rozwiązań wykorzystujących nowe technologie.